Italiaans restaurant Utrecht

Geniet van Italiaanse delicatessen in een lichte, gezellige restaurant in hartje Utrecht. Met liefde voor de streek producten en ook aandacht voor goed behandeld vee, worden de gerechten met zorgvuldigheid bereid. Proef de kooktechnieken en kruiden uit Italie, in deze warme omgeving die zowel geschikt is voor zakelijke als prive uitjes.

Menu

Dit restaurant biedt u een drie gangen keuze menu, waarbij alle gerechten vers bereid worden. U kunt genieten van diverse typische Italiaanse voorgerechten, zoals bruschetta en caprese, maar ook de kleinere traditionele streekgerechten met vlees of vis. Als hoofdgerecht is er voor ieder wat wils; pasta, vlees, vis en natuurlijk ook diverse vegetarische gerechten. Om de kwaliteit te waarborgen, is het bij dit restaurant alleen mogelijk om een arrangement van 3 of 4 uur te boeken.

Bereikbaarheid

Door de ligging in het hart van het Utrechtse centrum, is het goed bereikbaar met het openbare vervoer. Er is een busstation op 1 minuut loopafstand en Utrecht Centraal Station is op 5 minuten loopafstand. Parkeermogelijkheden zijn ook aanwezig, maar deze zijn beperkt.

25,00
3 uur
3 gangen keuze menu
3 consumpties
Centrum locatie
Capaciteit tot 100 man
Review score 7,5 of hoger
Reserveren

Exclusieve deals alleen te boeken bij ons

GROUPDINING.NL

'Altijd all inclusive'