Japans restaurant Utrecht

Dit Japanse sushi en wok restaurant is gelegen in hartje centrum Utrecht. Met een capaciteit tot 160 man, bent u hier van harte welkom met uw bedrijf of (grote) groep. Het restaurant heeft een modern en hip interieur en biedt naast de traditionele Japanse keuken ook trendy en innovatieve gerechten. Geniet met uw gezelschap van een sfeervolle omgeving en het veelzijdige menu.

Menu

Het menu heeft voor ieder wat wils. Het ruime assortiment bestaat onder andere uit diverse sushi rollen, steam hapjes, soepen, salades, wok gerechten, gefrituurde hapjes, gegrilde vlees gerechten, side dishes en natuurlijk zoetigheden voor het nagerecht. Daarbij zijn er verscheidene opties voor de vegetariers onder ons. De gerechten varieren van niet pittig tot zeer pittig, maar dit staat duidelijk aangegeven. Bij deze heerlijke maaltijd kunt u onbeperkt drank nuttigen.

Bereikbaarheid

Door de ligging in het hart van het Utrechtse centrum, is het goed bereikbaar met het openbare vervoer. Er is een busstation op 1 minuut loopafstand en Utrecht Centraal Station is op 5 minuten loopafstand. Parkeermogelijkheden zijn ook aanwezig, maar deze zijn beperkt.

25,00
2 uur
3 consumpties
Centrum locatie
Capaciteit tot 160 man
Review score 7,5 of hoger
Reserveren

Exclusieve deals alleen te boeken bij ons

GROUPDINING.NL

'Altijd all inclusive'